LÄR KÄNNA MIG!

OM MIG

Hej, och välkomna hit! CMF Homestyling drivs av mig Mathilda Fransson, jag är 25år och bor i Malmö tillsammans med min sambo Andreas och vår hund Kensi. Här inne kommer ni kunna följa mig i min vardag som inredare och homestylist och jag kommer bjuda på massvis med inredningstips och även massor av före och efterbilder på jobb jag utför ute hos kunder.

Här nedanför kan ni lära känna mig lite bättre.

NÄR FLYTTADE JAG?

Jag Flyttade när jag precis fyllt nitton år, Jag köpte min första lägenhet den 19december 2012 och ägde den lägenheten i fem år. Under dessa fem åren skapade jag mig ett stort intresse för inredning, jag hade ju hela 63.5kvadrat att fylla med kärlek, det var rena drömmen och jag gick verkligen loss. Jag har haft många olika stilar, allt ifrån Marin tema, Shabby chic, rosa romantiskt, Vitt vitt vitt, mässing mässing mässing till skandinavisk stil. Den stackars lägenheten fick stå ut med mycket. Men jag älskade det, och jag har nog vuxit med i stilarna och idag hittat vad jag verkligen gillar och vad som absolut inte kommer innanför mina dörrar. Vilka stilar har ni haft igenom åren?

NÄR KÖPTE JAG KENSI?

När jag flyttat in i min lägenhet skulle jag förgylla en av mina största drömmar i livet, jag skulle köpa en hund! Bara några veckor efter inflyt hittar jag en söt liten oskyldig valp på blocket och jag föll direkt, det var ingen annans hund det var min hund även om jag bara sätt en bild. Har ni känt den kärleken någon gång? Jag åkte nervöst till uppfödaren och där var hon, i en liten säng och gömde sig, när jag fick henne i min famn fick jag en puss på näsan sen somnade hon gott i famnen, i det ögonblicket var hon redan köpt! Jag var tvungen att vänta några veckor men fick hem henne den 1febuari 2013. Mitt livs bästa köp, vad hon gett mig kärlek varenda dag sedan dess. Nu den 16oktober fyller Kensi sex år, tiden springer förbi men att få spendera sex år med henne de är ingen tvekan om att jag gjorde rätt val där hemma när jag såg henne för första gången. Hon var min då och hon kommer alltid att vara min prio ett!

DET HÄR ÄR VI!

Jag och Andreas träffades för snart fyra år sedan, jag var i ett stadie i livet där jag absolut inte skulle träffa någon, jag skulle vara singel! Jag hade samma år kommit ut ur ett väldigt dåligt förhållande, men det är ju alltid kul att prata med nya människor, Jag och en tjejkompis satt och bläddrade på en dejtinsida på internet och där var han, en snygg kille så jag gillade hans sida på skoj och han gillade snabbt tillbaka, vi började chatta och insåg rätt snabbt att vi var ifrån samma by. Vi trodde inte att vi hade sätt varandra tidigare men det hade vi, många gånger. Vi pratade hela den kvällen och insåg att vi bodde 150-200meter ifrån varandra. Andreas hade precis flyttat hem efter att ha bott utomlands i 4-5år. Vi hade alltså inte stött på varandra under denna tiden, men jag visste mycket väl vem hans mamma var, för henne hade jag träffat när jag varit ute med Kensi flera gånger då hans familj också har hundar.

Andreas och jag träffades samma kväll, vi blev nyfikna på varandra och bestämde oss för att gå en lång runda med hundarna tillsammans, Jag minns så tydligt hur han fick mig att le, och skratta på ett sätt som jag inte gjort på fler år tidigare, hur han fick mig att känna mig bekväm och glad, han spred ren lycka inom mig under dom 45minuterna promenaden varade.

Vi båda trivdes i varandras sällskap så vi fortsatte att träffas och han började berätta om hans resor, han visade bilder ifrån dom olika platserna han bott på, Paris, Thailand, Vietnam, Egypten, Indonesien, Turkiet, Gran Canaria och CYPERN! När han visar bilder ifrån Cypern minns jag hur jag bara STOP… är det du på bilden där? Det var ju Andreas, jag känner igen honom, det är ju den snygga reseledaren ifrån Cypern 2011, Jag och min familj var på semester i Cypern 2011 och jag blir fortfarande retad över detta, jag var ju inte så gammal, arton år och jag såg den snygga reseledaren först på flygplatsen, sen i bussen, jag brukar hata när dom ska hålla en guidad tur i bussresan, jag har varit i Cypern åtta gånger och visste väldigt mycket om ön. Men när den snygge reseledaren skulle guida oss igenom Cypern var jag väldigt intresserad helt plötsligt, Andreas skulle även hålla välkomstmötet dagen efter på vårt hotell, gissa vem som satt där snällt och väntade? Haha Jo jag, och min pappa! Han retar mig fortfarande för detta. Jag och Andreas pratade aldrig på denna resan, men det är en rolig historia nu i efterhand.

Samma kväll som vi kom på att Andreas varit min reseledare insåg vi att han hade dömt mig i innebandy i flertal år, vi visade bilder på varandra i olika åldrar och jo visst hade vi träffats och sätt varandra innan, men aldrig lagt märke till den andra direkt, om man bortser ifrån min sida på Cypern då. Vi båda började gilla varandra mer och vi fortsatte att dejta under en lång tid innan vi bestämde att det skulle vara vi. Idag har vi skapat ett liv tillsammans, snart ett år i vår lägenhet och vi har en större kärlek till varandra än någonsin.

Har ni djur? Hur träffade ni eran partner?